Geslacht:Reu
Leeftijd:Pup
Geboortedatum:26-01-2019
Ter adoptie vanaf:23-06-2019
Bijzonderheden:Herder kruising
Adoptiekosten:€ 300,00

 Mooie Angus kwam samen met zijn broertjes Austin en Aloe en moeder Ama (klein rustig herdertje zie andere advertenties. Ze is inmiddels geadopteerd ) op 23/06/2019 naar Nederland om hier een toekomst te krijgen.

Ze waren in Spanje door hun eigenaar naar de dodencel gebracht. Gelukkig konden onze Spaanse dierenvrienden, Vicenta en Raquel, hen daaruit redden.

Angus verblijft nu in een gastgezin in Nederland. Hij heeft (september 2019) een schofthoogte van 50 cm en weegt 22 kg. 

Het gastgezin zegt het volgende:

Wij noemen Angus nu Dazzle, waarnaar hij goed luistert. Hij is een lief, aanhankelijk en slim hondje die heel graag bij je in de buurt is. Hij woont nu samen met een oudere Mechelse herder. Deze laatste is wel de baas, maar Dazzle is hier niet van onder de indruk. Het zijn dikke maatjes die leuk met elkaar stoeien. Het zou het mooist zijn als Dazzle ook weer bij een stabiele hond geplaatst kan worden, want dan kan hij zich daaraan optrekken, wat nu dus ook gebeurt. Verder is hij goed met alle andere honden, zowel reutjes als teefjes. Met vreemde mensen heeft hij nog wel wat moeite, maar als hij dan genegeerd wordt zoekt hij uiteindelijk zelf contact. Al die tijd dat hij in het gastgezin zit heeft Dazzle nog nooit enige vorm van agressief gedrag laten zien, ook niet als hij bang is of ergens van schrikt.
Hij is helemaal zindelijk, heeft een enorme eetlust en geen baknijd. Omdat hij zo speels (lomp) is kan hij beter niet bij hele kleine kinderen, hoewel hij ze niks zal doen. Het alleen blijven is nog wel moeilijk voor hem, maar hij sloopt de boel in ieder geval niet.
Autorijden vindt Dazzle prima, springt er met plezier in. Omgang met katten en andere dieren geen probleem. Wat Dazzle nu nodig heeft is een rustige, stabiele omgeving waar hij met geduld en liefde kan uitgroeien tot een tophond. Hij verdiend het echt!!


Angus is volledig gevaccineerd, heeft een chip, Europees paspoort en een gezondheidsverklaring.

Geen broodfok of commerciële doeleinden.

Wij hebben de ANBI status.  .

Inschrijven voor adoptie Neem contact op over ANGUS

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl