Geslacht:Reu
Leeftijd:Volwassen
Geboortedatum:01-06-2015
Ter adoptie vanaf:09-10-2018
Bijzonderheden:
Adoptiekosten:€ 150,00

Bennie werd in 2015 samen met 7 broertjes/zusjes als kleine pup gevonden bij een verlaten huis op het platteland rond Cehegin in Spanje. Hij kwam in november 2015 naar Nederland en werd al snel als geadopteerd. Helaas heeft het adoptiegezin, met grotere kinderen, moeten besluiten om hem te herplaatsen. Door allergie en dat er nu volle dagen wordt gewerkt.
Bennie is 3 jaar en weegt 40 kg. Benny is een trouwe lieve hond die graag bij mensen is. Hij vindt het heerlijk om erbij te zijn. Als hij het zat wordt kruipt hij vanzelf in zijn mand.
Het gezin zegt: Wij zeggen altijd dat Benny een luie Spanjaard is omdat hij graag slaapt en veel. Liefst op de bank of bij de mensen. Benny luistert goed en beheerst veel commandos. Hij heeft training basis 1 en 2 gedaan. Er moet eigenlijk veel meer tijd aan Bennie worden besteed. Uitlaten gaat goed, maar Benny kan met ons niet loslopen. Zodra hij een hond ziet rent hij hier naar toe en luistert hij op dat moment niet. Op de training ging het goed met andere honden.
Wij kunnen niet garanderen dat hij ooit kan loslopen en sociaal worden met honden op straat/bos.
Voor Bennie zoeken wij iemand: die meer met Bennie bezig wil zijn en met hem wil trainen en aandacht geven. Je krijgt veel knuffels en liefde voor terug !
Benny kan een dagdeel alleen thuis zijn, is zindelijk en gaat ook prima mee in de auto.

Bennie heeft een chip en Europees paspoort.
Geen broodfok of commerciƫle doeleinden.
Wij hebben de ANBI status en het CBF Keurmerk 'Goed doel'

Neem contact op over BENNIE

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl