Geslacht:Teef
Leeftijd:Pup
Geboortedatum:28-01-2017
Ter adoptie vanaf:04-06-2017
Bijzonderheden:
Adoptiekosten:€ 290,00

Bibi werd samen met 4 broertjes/zusjes gedumpt voor de poort van het asiel in Segovia.
Ze kwam op 4 juni in Nederland aan en verblijft nu in een gastgezin.

Zij zeggen over haar:
Bibi is een lieve vrolijke pup die dol is op knuffelen en spelen. Ze is nieuwsgierig en slim en heeft snel door wanneer iets wel of niet mag. Ze kan soms nog kan schrikken van onverwachte dingen, maar herstelt zich dan snel. Ze zoekt dan ook steun bij haar pleegmoeder en probeert niet te vluchten.

Buiten vindt ze alles nog heel interessant en snuffelt ze veel, daardoor komt het niet altijd bij haar op om tijdens het uitlaatrondje haar behoefte te doen. Thuis in de tuin doet ze dit wel. Ook bij een langere wandeling op het strand of door het bos doet ze gewoon haar behoefte. Als ze niet op tijd naar buiten kan dan wil ze af en toe nog een plasje op het kleed doen maar dat is alleen bij uitzondering.
In de auto is ze heel makkelijk, ze ligt dan rustig te slapen.

Het alleen thuis zijn moet nog worden opgebouwd. Nu wordt ze af en toe een á drie uurtjes alleen thuis gelaten. Het wisselt per keer maar ze kan dan gaan huilen. Het opsluiten in een bench verhoogt de stress bij haar en is dus geen geschikt middel.
Bibi heeft als jonge hond nog erg de behoefte om haar tanden in spullen te zetten. Dit beperkt zich tot kleine spullen als brillenkokers, haarclips en ze is dol op wc rollen versnipperen. De meubels laat ze gelukkig met rust. Veel pups gaan door een fase waarin ze graag ‘knagen’ maar groeien hier meestal overheen.

Bibi is heel sociaal met andere honden en katten. Buiten vertoont ze geen tekens van een jager te zijn en trekt zich dus niets aan van paarden of wilde dieren die voorbij komen.
Kinderen vindt ze ook leuk en wil ze mee spelen. Bij volwassen moet ze eerst even voorzichtig snuffelen maar wanneer het ijs is gebroken is ze snel je beste vriendin.

Bibi moet net als elke pup nog het een ander leren om een ideale huishond te worden. Ze zoekt dan ook een baasje die bereid is om tijd, geduld en liefde in haar te steken. Stapje voor stapje komt ze er wel.
Wie heeft een plekje in zijn huis en hart voor deze geweldige pup?
Een huis met een stabiele volwassen hond waar Bibi zich aan kan optrekken is een pré.
Ze heeft nu een schofthoogte van 48 cm en weegt 16 kilo. De verwachting is dat ze niet meer in de hoogte zal groeien.

Zij is volledig gevaccineerd, heeft een chip, Europees paspoort en een gezondheidsverklaring.

Neem contact op over BIBI

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl