DIDI DIDI DIDI
Geslacht:Teef
Leeftijd:Volwassen
Geboortedatum:08-02-2016
Ter adoptie vanaf:25-06-2017
Bijzonderheden:
Adoptiekosten:€ 150,00

Didi is een gecastreerde teef (mix Mastin Espagnol), geboren op 8 februari 2016 met een schofthoogte van 78 cm en een gewicht van 42 kg.
Didi is een onwaarschijnlijk lieve hond, zit geen kwaad in. Tegenover vreemden (mens of dier) is Didi erg nieuwsgierig en denkt dat alles wat mens, dier, is om mee te spelen.
Op dit moment verblijft Didi in een gastgezin bij haar moeder Negra (rechts op onderstaande foto). Didi leert nog steeds veel van haar moeder.
Didi is rustig in huis maar erg druk buitenshuis. Het zal je ook verbazen hoe snel Didi is voor haar grote en gewicht.
Bij Didi draait alles om spelen, achter dingen aan rennen, eten, en de rest van de dag thuis op een dikke mat liggen met een knuffel. Tijdens het spelen heeft Didi geen besef van haar grote of gewicht.
Didi is een hond die wel enige honden ervaring/kennis vereist. Ze heeft duidelijke regels en structuur nodig.
Didi is op zich heel lief voor kinderen maar vanwege haar drukke en ongecontroleerde speel gedrag kan Didi niet bij kinderen worden geplaatst. Kinderen maken Didi alleen nog maar drukker.
Om dezelfde reden is haar plaatsen bij een andere hond(en) ook erg lastig/niet aan te raden. Didi zal en moet de hele dag spelen. Een andere hond zal hier door ook geen rust krijgen of het zal versterken.
Het is niet bekend of Didi echt alleen thuis kan blijven, tot nu toe is Didi altijd in gezelschap geweest van een andere hond(en). Onder begeleiding van haar moeder kan Didi prima een aantal uur thuis blijven.
Auto rijden is niks voor Didi.
Didi heeft met wat specifieke training de potentie om een hulp hond te kunnen worden. Zij is erg leergierig. Het baasje van het gast gezin waar Didi nu verblijft heeft suiker ziekte. Didi heeft door haar nieuwsgierigheid hem geregeld wakker gemaakt als er een te hoge bloedsuiker spiegel ontstaat. Tot nu toe heeft Didi het 100% van de keren dit terecht opgemerkt en wakker gemaakt.
Samengevat: voor Didi zoeken we mensen die ervaring met honden hebben en haar structuur en een rustige leefomgeving kunnen bieden.
Want Didi is, als aan deze voorwaarden wordt voldaan, een kanjer van een hond waar je veel plezier aan zult beleven!

zie ook de video:  didi.mp4

Neem contact op over DIDI

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl