Geslacht:Reu
Leeftijd:Volwassen
Geboortedatum:25-03-2015
Ter adoptie vanaf:05-07-2017
Bijzonderheden:
Adoptiekosten:€ 150,00

Pepe is een hele mooie hond, mix herder/galgo geboren op 25 maart 2015 met een schofthoogte van 55 cm. Hij is gecastreerd.
Hij werd samen met 4 zusjes/broertjes als kleine pup zwervend gevonden in de Spaanse regio Ibi en opgenomen in het asiel aldaar. De pups zijn allemaal naar Nederland gekomen en zijn geadopteerd.
Pepe is teruggekomen van adoptie omdat zijn baas ziek is geworden.
Pepe zit nu in een gastgezin.
In huis gaat het heel goed. Pepe heeft een klein hartje. Hierdoor is hij soms wat onzeker, dus aan vreemde mensen en nieuwe situaties moet hij altijd eventjes wennen. Maar als hij je eenmaal kent en vertrouwt dan gaat hij ook echt voor je!
Het wandelen aan de lijn en aandacht voor de leider is hem niet aangeleerd. Maar daar wordt door zijn gastmama aan gewerkt! Het gaat helemaal de goede kant op. Verder zit ze op een hondentraining met hem. Het gastgezin gaat elke dag met hem naar een afgeschermd park waar hij lekker los kan lopen.
Voor Pepe zoeken wij iemand die enige ervaring heeft met honden en die het geduld heeft om hem in alle rust te laten wennen aan zijn nieuwe huis en omgeving.
Wij denken dat Pepe samen met katten waarschijnlijk geen match is. Er zijn wel knaagdieren in een kooi bij het gastgezin. Verder denken wij aan een rustig huis/gezin voor hem. Pepe kan zeker samen met grotere kinderen/jonge volwassenen.
Pepe verdient een nieuwe kans op een veilig en liefdevol thuis. Wil je hem een fijne toekomst geven? Stuur ons een mail.

Pepe heeft een chip, Europees paspoort en een gezondheidsverklaring.
Geen broodfok of commerciële doeleinden. Wij hebben de ANBI status en het CBF Keurmerk 'Goed doel'.

 

Neem contact op over PEPE

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl