Geslacht:Teef
Leeftijd:Pup
Geboortedatum:30-10-2018
Ter adoptie vanaf:03-03-2019
Bijzonderheden:Gereserveerd
Adoptiekosten:€ 300,00

 Twiggy is een pup teefje (mix Jack Russel/Teckel ?), geboren eind oktober 2018 met nu een gewicht van 6 kg en een schofthoogte van 20 cm. Ze werd in Spanje gevonden terwijl ze over een drukke weg rende. Vermoedelijk is ze ergens ontsnapt of gewoon gedumpt, maar ze zag er gezond uit. Niemand is haar gaan zoeken.

Twiggy werd opgenomen in het asiel van onze dierenvrienden in Villena. Een van onze dierenredders heeft haar in huis genomen. Dus ze heeft gelukkig niet in het asiel hoeven te zitten.

Twiggy is op 3 maart naar Nederland gekomen om hier een liefdevol en veilig leven te krijgen. Ze verblijft in een gastgezin. Zij zeggen over haar:

Twiggy is een vrolijk en speels teefje van ruim 5 maanden oud. Twiggy is erg energiek en nieuwsgierig, ze houdt van spelen en is altijd in voor een wandeling. Ze is zo goed als zindelijk en past zich gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving. Zodra ze kindjes ziet lopen wordt ze enorm enthousiast en wilt ze graag knuffelen. In huis wilt ze alles ontdekken en is ze heel snel. Kluiven en knuffelen vindt ze erg fijn en is ze het liefst bij je. Twiggy kan goed mee in de auto en gaat graag mee op visite. Ze is een schattige en aanhankelijke pup die openstaat voor puppycursus om nog veel meer te leren.  

Bekijk ook het filmpje  https:youtu.be/6YaGmaEDGd8

  Wie geeft dit lieve schatje een fijne toekomst?

Twiggy heeft een chip, Europees paspoort en een gezondheidsverklaring.

Wij hebben de ANBI status

 

 

Neem contact op over TWIGGY

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl