Adoptie op afstand

Kun je geen hond adopteren, dan kun je toch helpen: adopteer een 'hond op afstand' door een maandelijkse donatie te doen.

In de Spaanse asiels verblijven veel oudere honden die geen enkele kans meer hebben op een nieuw thuis. In Spanje worden oudere honden vaak als ongewenst beschouwd en daardoor overtollig. Onze vrijwilligers in de asielen proberen voor deze dieren de jaren die ze hier nog kunnen doorbrengen zo prettig mogelijk te maken. Ze zetten zich onvermoeibaar in om ook deze honden nog een leuk en fijn leven te geven.

Natuurlijk zou het geweldig zijn als (een aantal van) deze honden naar Nederland kan komen. Maar de adoptiekans is ook hier erg klein. Door deze dieren op afstand te adopteren geef jij hun leven extra kleur. Met dat geld kunnen Spaanse verzorgers hem of haar de nodige extra zorg, en af en toe iets extra's, geven.

Wil je een hond op afstand adopteren, neem dan contact met ons op.

Wij vragen een van de asielen dan een hond voor te stellen die hiervoor in aanmerking komt. Via foto’s en periodieke berichtjes houden we je op de hoogte van jouw adoptiehond, zodat je zelf kan volgen hoe de hond geniet van deze extra aandacht.

Onze Sponsors

Caravandelen.nl Dier van nu Dierenlot.nl ASEA Printer.nl Printer.nl